0181 47 97 20

Timmerman – vacature voor vakmensen

Van Weenen Bouwbedrijf heeft een vacature voor timmerman.

Als Timmerman kan je allround je vakmanschap inzetten bij onderhouds- en renovatieprojecten en kleinschalige nieuwbouwprojecten tot 2 miljoen. Je voert zelfstandig of in teamverband alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit. Daarnaast ben je het visitekaartje van Van Weenen Bouwbedrijf op de bouwplaats voor klanten en omwonenden.

Je bent de ogen en oren van de Uitvoerder of Projectleider en bent ook het aanspreekpunt voor de medewerkers van partners en onderaannemers. De projecten van Van Weenen Bouwbedrijf kennen veel afwisseling door de multidisciplinaire dienstverlening die wij bieden. Je neemt dan ook een vooraanstaande en prominente rol in binnen het team en wordt uitgedaagd om collega’s mee te nemen in jouw kennis van bouwtechnische vraagstukken.

 

Timmerman werkt zelfstandig

Als timmerman voer je zelfstandig je werkzaamheden uit

Wie ben jij?
Je hebt het diploma Timmerman (MBO 2) en bij voorkeur Allround Timmerman (MBO 3)

  • Je hebt ruime ervaring met zowel onderhouds- en renovatieprojecten als nieuwbouwprojecten
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B en aanhangerrijbewijs en eigen vervoer
  • Je bent betrouwbaar, representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je bent flexibel ingesteld en hebt een positieve uitstraling
  • Je hebt VCA of bent bereid deze te behalen

Wat bieden wij?

Voor deze functie bieden wij een goed salaris aangevuld met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve verzekeringen en bovenal een prettige en collegiale werksfeer. Werken bij Van Weenen Bouwbedrijf betekent het krijgen van aantrekkelijke zelfontplooiingsmogelijkheden en uitdagende projecten waarbij jouw vakkennis centraal staat om het beste uit jezelf te halen.

Soort dienstverband: Voltijd

Spreekt ons bedrijf jou aan maar wil je eerst nog meer informatie of heb je vragen? Bel dan naar ons kantoor. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 7.30 uur tot 17.30 uur op telefoonnummer 0181 479720.
Om te solliciteren stuur je jouw motivatie en CV naar hr@vanweenenbouwbedrijf.nl