0181 47 97 20

Van Weenen Bouwbedrijf gaat samenwerken met Roweco Bouw voor de verkoop en de bouw van nieuwe woningen

Van Weenen Bouwbedrijf gaat samenwerken met Roweco Bouw

Van Weenen Bouwbedrijf heeft op 13 juni jl. een samenwerkingsovereenkomst gesloten met Roweco Bouw uit Breda.

Roweco Bouw is gespecialiseerd in het op de markt brengen van traditioneel gebouwde woningen tegen scherpe prijzen. Zij hebben een grote diversiteit in ontwerpen, variërend van een seniorenwoning tot een twee-onder-één kap woning en van een moderne villa met schuine kap tot een statig herenhuis.

Van Weenen Bouwbedrijf en Roweco Bouw werken SAMEN. De kracht van Roweco Bouw zit in het vertalen van de wensen van de klant in een ontwerp. De kracht van Van Weenen Bouwbedrijf is het bouwen van woningen waarbij de kwaliteit voorop staat. Niet voor niets hanteren wij het motto: “In dezelfde tijd doe je het in één keer goed”. Door vervolgens ook nog eens scherp te letten op de inkoopprijzen, is het mogelijk om tegen concurrerende prijzen woningen te ontwerpen en te bouwen.

Heeft u een kavel en bent u op zoek naar uw ideale huis? Kijk dan op de website van Roweco Bouw. Daar vindt u vast een woning die past bij uw wensen. Geen ontwerp gevonden dat u aanspreekt? Een ontwerp op maat is ook altijd mogelijk.

Meer weten? Neem dan contact op met Arie Reijerkerk op telefoonnummer 0181 47 97 20. Hij vertelt u graag over de mogelijkheden.