0181 47 97 20

Over ons

Sinds februari 2003 is Van Weenen Bouwbedrijf werkzaam binnen de bouwwereld. Inmiddels is onze organisatie uitgegroeid tot een middelgrote onderneming met gediplomeerde, vakkundige en verantwoordelijke medewerkers.

Vakmanschap, meedenken met de klant en het zoeken naar oplossingen voor (niet) alledaagse bouwwerkzaamheden, zijn kenmerkend voor ons bedrijf. Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en korte lijnen met onze opdrachtgever en streven naar het opbouwen van een langdurige relatie.

Werkplaats

In onze werkplaats in Zuidland bereiden wij ons werk voor. Hier worden maatmeubels gemaakt en volledig afgewerkt. Onze timmerlieden hebben hier de beschikking tot alle benodigde gereedschappen waardoor het gewenste resultaat wordt bereikt.

Leerbedrijf

Wij bieden toekomstig talent graag de mogelijkheid om binnen onze organisatie werkervaring op te doen. Als erkend leerbedrijf begeleiden wij regelmatig scholieren die bij ons de kneepjes van het vak leren. Onze ervaren leermeesters volgen jaarlijks een cursus om up-to-date te blijven. Neem voor meer informatie over een leer- werkplek contact op met ons.