0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Verbouwingen en Renovatie

Een verbouwing of renovatie van groot(s) tot klein.

Ja ik wil meer informatie aanvragen
Verbouwingen en Renovatie
Met de gediplomeerde en vakkundige medewerkers uit onze middelgrote onderneming zoeken wij altijd naar de juiste oplossing voor (niet) alledaagse bouwwerkzaamheden. Persoonlijk contact en korte lijnen met de opdrachtgever zorgen ervoor dat de verbouwing efficiënt en vlot verloopt met een kwalitatief eindresultaat. Van kleine tot grote verbouwingen, binnen het aangegeven budget. Van de complete bouw van een woning of pand tot het plaatsen van een dakraam, dakkapel of dakopbouw. Renovatie werk of verbouwingswerkzaamheden, zoals de realisering van een badkamer of keuken. Het bouwen van een aanbouw, garage of zelfs het storten van een fundering. Maar ook niet alledaagse bouwwerkzaamheden zoals het produceren van op maat gemaakte meubels, het aanvragen van vergunningen of het begeleiden van langdurige bouwprojecten.

Kortom verbouwen doet u met Van Weenen Bouwbedrijf.
Een van de werkzaamheden die van Weenen Bouwbedrijf voor u kan uitvoeren is het renoveren van een bestaand pand. We herstellen of vernieuwen deels het bestaande pand zodat het weer geschikt is om in te wonen en/of werken. Of het nu in de oude staat herstellen is of renoveren met moderne vernieuwingen, onze vakmensen zorgen ervoor dat uw pand weer volledig aan de huidige maatstaven voldoet.

Onze renovatiewerkzaamheden voeren wij uit bij zowel particulieren als bedrijven op zowel klein- als grootschalig niveau. Natuurlijk bespreken we vooraf de renovatie grondig door en voeren we de renovatiewerkzaamheden in nauw overleg met de opdrachtgever.

Bij de renovatie van een pand kunnen de volgende werkzaamheden van toepassing zijn:

- Schilderen
- Stucken
- Timmeren
- Loodgieterswerkzaamheden
- Elektra
- Tegelzetten
- Voegen
- Kitten

Voor kwalitatief hoogwaardig renovatie werk kiest u voor Van Weenen Bouwbedrijf. Wij adviseren u graag vrijblijvend als het gaat om de renovatie van uw pand en/of woning.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset