0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Certificering

Bij ons kunt u erop rekenen dat wij kwaliteit leveren. Dat dragen wij uit als bedrijf en zo ook al onze medewerkers. Dit wordt ook nog eens onderstreept met diverse keurmerken en certificeringen:

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra.
Logo bouwend nederland

Erkend leerbedrijf Fundeon

Jongeren die een MBO-opleiding in de bouw volgen, leren bij ons het vak in de praktijk. Zo zorgen wij ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Een aantal criteria waaraan het bedrijf moet voldoen om als erkend leerbedrijf te worden aangemerkt zijn:

- Iedere leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitvoert, waarvoor de leerling wordt opgeleid.
- Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren,
naar school te gaan en de praktijktoetsen uit te voeren.
Fundeon erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf Ebaco

Jongeren die een MBO-opleiding in de administratie sector volgen, leren bij ons het vak in de praktijk. Een aantal criteria waaraan het bedrijf moet voldoen om als erkend leerbedrijf te worden aangemerkt zijn:

- De kwaliteit van de werkzaamheden die wij de leerling bieden moet voldoende zijn.
- De kwaliteit van de begeleiding van de leerling moet voldoende zijn.
- Wij moeten de leerling een veilige leeromgeving bieden.
Ecabo leerbedrijf

VCA-gecertificeerd

Dit is een controlelijst voor aannemers van werk waarmee zij aan kunnen tonen dat zij de regels omtrent veiligheid, gezondheid en milieu handhaven tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer (bijvoorbeeld in de industrie). Onze uitvoerende medewerkers zijn allen in het bezit van het VCA-certificaat.
Logo vca cerificaat

TÜV

Hieronder worden verenigingen verstaan die zich bezighouden met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel en apparatuur en certificering van producten en managementsystemen. De TÜV voert jaarlijkse audits bij ons uit om onze VCA-certificering te behouden.
Logo tuv
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset