0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Certificeringen van Van Weenen Bouwbedrijf

Bij Van Weenen Bouwbedrijf zijn wij trots op de certificaten en erkenningen die we in de loop der jaren hebben behaald. Deze certificeringen benadrukken onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en het bieden van een uitstekende service aan onze klanten.

Bouwend Nederland

Als lid van Bouwend Nederland, de grootste branchevereniging voor bouw- en infrabedrijven in Nederland, zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen onze sector. Dit versterkt ons streven naar continue verbetering van onze diensten.

TÜV Nederland

Ons bedrijf is gecertificeerd door TÜV Nederland, een toonaangevende certificeringsorganisatie. Deze certificering garandeert dat ons kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan de strenge eisen die worden gesteld op het gebied van bouwen, onderhoud en technische inspecties.

VCA Certificaat

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers. Ons VCA-certificaat bewijst dat wij werken volgens de strikte veiligheidsrichtlijnen en aandacht hebben voor het milieu en gezondheid van zowel onze werknemers als onze klanten.

Erkend leerbedrijf Ecabo

Van Weenen Bouwbedrijf is een erkend leerbedrijf van Ecabo, wat betekent dat wij jonge vakmensen in de bouwsector opleiden en begeleiden tijdens hun beroepsopleiding. Dit helpt ons om nieuw talent te ontwikkelen en de kwaliteit van onze diensten op lange termijn te waarborgen.

Erkend leerbedrijf Fundeon

Als erkend leerbedrijf van Fundeon, het kennis- en adviescentrum voor het opleiden en ontwikkelen van personeel in de bouw- en infra-sector, dragen we bij aan de groei van vakbekwaam personeel binnen onze branche.

Bij Van Weenen Bouwbedrijf kunt u erop vertrouwen dat wij onze certificeringen serieus nemen en altijd streven naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze diensten of certificeringen.

Bouwend Nederland

Bouwend Nederland is dé ondernemersorganisatie voor de bouw en infra. Wij verenigen en verbinden 4300 kleine en grote bedrijven, behartigen de belangen van de sector op lokaal, regionaal, landelijk en Europees niveau, en maken ons hard voor vernieuwing in de bouw en infra.
Logo bouwend nederland

Erkend leerbedrijf Fundeon

Jongeren die een MBO-opleiding in de bouw volgen, leren bij ons het vak in de praktijk. Zo zorgen wij ervoor dat er de komende jaren voldoende goed opgeleide vakmensen beschikbaar zijn. Een aantal criteria waaraan het bedrijf moet voldoen om als erkend leerbedrijf te worden aangemerkt zijn:

- Iedere leerling wordt begeleid door een leermeester die het beroep uitvoert, waarvoor de leerling wordt opgeleid.
- Het leerbedrijf geeft de leerling tijd, ruimte en begeleiding om het vak te leren,
naar school te gaan en de praktijktoetsen uit te voeren.
Fundeon erkend leerbedrijf

Erkend leerbedrijf Ecabo

Jongeren die een MBO-opleiding in de administratie sector volgen, leren bij ons het vak in de praktijk. Een aantal criteria waaraan het bedrijf moet voldoen om als erkend leerbedrijf te worden aangemerkt zijn:

- De kwaliteit van de werkzaamheden die wij de leerling bieden moet voldoende zijn.
- De kwaliteit van de begeleiding van de leerling moet voldoende zijn.
- Wij moeten de leerling een veilige leeromgeving bieden.
Ecabo leerbedrijf

VCA-Diploma

Dit is een diploma voor medewerkers in de bouwsector en industrie. De medewerkers kunnen hiermee aantonen dat zij de regels omtrent veiligheid, gezondheid en milieu handhaven tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Onze uitvoerende medewerkers zijn allen in het bezit van het VCA-Diploma.

TÜV Nederland

Van Weenen Bouwbedrijf is VCA** gecertificeerd bij TÜV Nederland. TÜV Nederland houd zich bezig met wettelijk voorgeschreven keuringen van materieel, apparatuur en certificering van producten en managementsystemen. TÜV Nederland voert jaarlijkse audits bij ons uit om onze VCA-certificering te behouden.
TUV-Nederland

FSC

FSC.org staat voor Forest Stewardship Council. Dit is een internationale organisatie die zich inzet voor verantwoord bosbeheer wereldwijd. FSC spreekt van verantwoord bosbeheer wanneer op evenwichtige wijze rekening wordt gehouden met de sociale, ecologische en economische aspecten die bij bosbeheer horen.

Wij zijn trots dat ons certificaat wederom is verlengt en hiermee de erkenning hebben ontvangen dat wij volgens de FSC regels werken.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset