0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Bekijk hier ons project in Oostvoorne

Placeholder - Image_medium

Duynhove Oostvoorne

Het ultieme woonproject

Oostvoorne, de thuisbasis van het project Duynhove

Het charmante dorpje Oostvoorne heeft iets unieks te bieden. Hier vindt u het vooraanstaande bouwproject - Duynhove. Een samenwerking tussen lokale partijen maakt deze ontwikkeling mogelijk, met als doel een perfecte balans te creëren tussen comfort en luxe.

Duynhove: Woningen met karakter

De woningen in Duynhove zijn niet zomaar woningen. Ze zijn het resultaat van veelzijdig denken en een uitgebreide planning. Met het toepassen van verschillende technieken en ideeën door Weenen Bouwbedrijf, krijgen de huizen in dit nieuwbouwproject hun eigen unieke karakter.

Binnen in de woningen van Duynhove

Wat maakt deze woningen zo speciaal? Allereerst is elke woning gebouwd volgens de strenge normen van het Weenen Bouwbedrijf. Dit betekent dat elk huis is gebouwd met aandacht voor detail en kwaliteit. Van binnen biedt elke woning een ruime indeling, die zowel praktisch als visueel aantrekkelijk is.

Duynhove biedt twee soorten wooneenheden aan; vrijstaande huizen en notariswoningen. Beide types hebben hun eigen kenmerken maar delen dezelfde sfeer van ‘vrij wonen’. Elk huis heeft zijn eigen kleurenschema dat kan worden gepersonaliseerd naar smaak waardoor bewoners echt een persoonlijke touch kunnen geven aan hun nieuwe thuis.

Project Duynhove in Oostvoorne: Een blik op de geschiedenis

Vanaf 2015 was Weenen bouwbedrijf bezig met dit project om vrijstaande en notariswoningen te realiseren op verschillende kavels binnen Oostvoorne. En nu kunt u duidelijk zien hoe dit nieuwbouwproject zich ontvouwt.

Alle woningen van het nieuwbouwproject Duynhove zijn inmiddels opgeleverd en het resultaat is verbluffend. De harmonie tussen architectuur en landschap is duidelijk te zien - waarbij elk element zorgvuldig is ontworpen om ervoor te zorgen dat ze elkaar aanvullen.

Eindelijk kunnen we met trots zeggen dat wij hebben bijgedragen aan het realiseren van zo’n prachtige woonomgeving - iets waar wij bij Weenen Bouwbedrijf enorm trots op zijn.

Als u geïnteresseerd bent in onze toekomstige projecten of meer wilt weten over ons werk bij Duynhove in Oostvoorne, neem dan vooral contact met ons op.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset