0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Badkamer laten plaatsen?

Bent u toe aan een andere badkamer of moet er iets vervangen worden in de badkamer zoals een wandmeubel, douchescherm of bad? U heeft zelf geen zin in een badkamer verbouwing? Van Weenen Bouwbedrijf is een partner die alle werkzaamheden uit handen neemt en van uw badkamer een compleet en perfect afgewerkt geheel maakt met oog voor detail.


Badkamer met ligbad

Badkamer uitbreken of verplaatsen.

Op het moment dat u een nieuwe badkamer overweegt is het ook belangrijk om te kijken of de ruimte voor de nieuwe badkamer nog wel voldoet. De gebruikers van een badkamer hebben andere wensen dan enkele jaren geleden. Tegenwoordig is een bad bijna standaard in elke badkamer. Ook een inloopdouche en een toilet zijn geen overbodige luxe. Deze extra onderdelen zorgen er wel voor dat een badkamer groter moet zijn dan vroeger.

Onze adviseur maakt voor u een bouwtekening met al uw wensen. Op deze tekening kunt u precies zien welke ruimte er nodig is om uw droombadkamer te verwezenlijken. Hierna kunnen wij bespreken welke mogelijkheden er zijn om de badkamer op de huidige plaats te maken.

Wij bekijken de mogelijkheid of de huidige badkamer aangepast kan worden. Wanneer dit niet kan wordt er besproken welke mogelijkheden er zijn. Vaak wordt er besloten om de badkamer te verplaatsen naar een andere (slaap)kamer.

Van Weenen Bouwbedrijf verzorgt alle maatregelen die genomen moeten worden om de badkamer naar een andere kamer te verplaatsen. Wij zorgen voor het omleggen van alle leidingen en wateraansluitingen. Ook worden er andere eisen gesteld aan een stroomvoorziening in een badkamer dan voor een slaapkamer. Onze elektriciens passen alle elektriciteit aan volgens de laatste veiligheidsnormen.

Wat kost een badkamer plaatsen?

Dit is eigenlijk de meest gestelde vraag die wij tegen komen. Toch is deze vraag juist het lastigste om te beantwoorden. De kosten van een badkamer hangen nauw samen met uw wensen.

Sanitair is er in vele verschillende prijsklassen wat vaak ook weer de kwaliteit bepaalt. Natuurlijk hangt het ook af van de grote van de badkamer en de bouwmaterialen die gebruikt moeten worden. Maar er zijn vaak ook nog veel "verborgen" werkzaamheden. Deze werkzaamheden worden vaak niet gezien maar zijn nodig voor een goed functionerende badkamer.

Het is dus van groot belang om bij u langs te komen en een offerte op te maken. Zo weet iedereen waar hij of zij aan toe is en bent u verzekerd van de juiste prijs zonder verassingen achteraf.


inloop douche

Duurzame badkamer.

Wanneer je op een verantwoorde manier een badkamer wilt laten plaatsen ontkom je er niet aan om na te denken over duurzaamheid. Zo zijn er in elke badkamer wel enkele punten om hier rekening mee te houden.

- Kies voor waterbesparende kranen.
- Zorg ervoor dat de douchekop waterbesparende is.
- Plaats energiezuinige verlichting zoals bijvoorbeeld LED verlichting.
- Laat uw bad isoleren om het badwater langer warm te houden.

Buiten deze voor de hand liggende punten zijn er ook punten waar vaak niet zo snel aan gedacht wordt.

- Zorg ervoor dat het afval van uw badkamer op een verantwoorde manier wordt afgevoerd.
- Gebruik uitsluitend eerlijk en duurzaam gekweekt hout (FSC hout).
- Zorg ervoor dat tijdens de bouw geen gebruik gemaakt wordt van giftige stoffen.
- Werk samen met een aannemer die duurzaam onderneemt.
Moderne stijlvolle badkamer

Zijn er werkzaamheden die ik zelf kan doen?

Wanneer u ervoor heeft gekozen om Van Weenen Bouwbedrijf uw badkamer te laten plaatsen nemen wij alle werkzaamheden uit handen. Wij slopen de huidige badkamer en voeren het sloopafval af. Onze vakmensen verzorgen alle leidingwerk, loodgieterswerk en zorgen ervoor dat alle stroom volgens de laatste veiligheidseisen aangelegd wordt.

Wij krijgen zo af en toe de vraag of iemand zelf iets kan doen om zo kosten te besparen. Wanneer wij een badkamer plaatsen verzorgen wij dit van A tot Z. Toch is het vaak wel mogelijk om bijvoorbeeld zelf de badkamer alvast te slopen om zo kosten te besparen.

Badkamer laten plaatsen door Van Weenen Bouwbedrijf.

Wanneer u kiest om uw badkamer te laten plaatsen door Van Weenen Bouwbedrijf dan kiest u voor meer dan 15 jaar ervaring en vakmanschap. Wij verzorgen uw badkamer vanaf de eerste bouwtekening tot aan het moment dat u in bad kunt stappen. Onze collega's verstaan hun vak, gebruiken de modernste apparatuur en werken volgens de laatste bouwvoorschriften. 1 van onze medewerker is uw vaste aanspreekpunt.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset