0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Kozijnen laten plaatsen

Hout, kunststof of aluminium

Ik wil meer informatie....
Kozijnen zijn er in allerlei materialen, maten en uitvoeringen. Bij het vervangen van kozijnen moet u goed letten op de vormgeving, kleurstelling, materiaal, de indeling, inbraakwering en type beglazing. Van Weenen Bouwbedrijf komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden door te spreken. Of u gaat voor een kunststof, aluminium, houten of stalen kozijn, wij kunnen nieuwe kozijnen voor u vervangen alsmede (voor)deuren en schuifpuien.

Wij werken voor particulieren, woningbouw en utiliteitsbouw. Hierdoor hebben wij veel ervaring opgedaan in het maken en plaatsen van kozijen. Wij zijn niet gebonden aan standaard maatvoeringen en zo kunnen we alle producten realiseren die u wenst in uw project.
Kunststof kozijnen in aanbouw.

Het juiste kozijn voor uw woning.

Niet elke woning is hetzelfde. Het type woning, de bouwstijl en de leeftijd bepalend welke kozijnen voor uw woning geschikt zijn. Ook is de plaats waar de woning is gebouwd een factor om mee te nemen tijdens de keuze van nieuwe kozijnen. Een woning die aan de kust is gebouwd heeft meer te voorduren dan een woning die midden in de stad staat.

Kozijnen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen. Denk hierbij aan kozijnen van:

- Hout
- Aluminium
- Hout en aluminium
- Staal
- Kuststof

Welk materiaal de beste keuze is voor uw woning hangt van een aantal factoren af. Zodra onze adviseur bij u is zal hij alle mogelijkheden uitgebreid met u bespreken en u adviseren welk type kozijn het beste past bij uw situatie.

Onderhoud.

Wanneer u op zoek bent naar nieuwe kozijnen is het verstandig om na te denken over het onderhouden van uw nieuwe kozijnen. Het is daarbij belangrijk om te weten dat kozijnen die helemaal geen onderhoud nodig hebben niet bestaan. Er zijn wel kozijnen leverbaar die zeer onderhoudsarm zijn zoals bijvoorbeeld kunststof kozijnen.

Waar houten kozijnen regelmatig geverfd moeten worden kunnen bijvoorbeeld aluminium of kunststof kozijnen het prima af met een schoonmaakbeurt en een laag van autowax.

Van Weenen Bouwbedrijf adviseert u over de juiste keuze voor uw woning en geeft u gelijk een goed en duidelijk onderhoudsadvies. Zo weet u zeker dat u lang plezier zult hebben van uw nieuwe kozijnen.
Kozijnen van hout.

Verschillende soorten glas.

Tijdens de keuze van nieuwe kozijnen komt ook de vraag welk glas u in de kozijnen geplaatst wilt hebben. U heeft hierbij niet alleen de keuze over de verschillende soorten glas maar ook over de isolatie waarden van het glas. Tevens bepaalt ook de plaats van de kozijnen en de afmetingen welk soort glas het beste in het kozijn geplaatst kan worden.

Een aantal soorten glas die in een kozijn geplaatst kan worden zijn:

- Dubbel glas
- Driedubbel glas
- HR ++ glas
- Figuurglas
- Glas gevuld met gas voor een hogere isolatiewaarde
- Glas met luxaflex tussen het glas
- Glas met roeden tussen het glas
- Veiligheidsglas

Wat het juiste glas voor uw kozijn is hangt van vele factoren af. Onze adviseur adviseren u hier graag over.
Kozijnen vakkundig geplaatst.

Kozijnen vakkundig geplaatst.

Op het moment dat u kozijnen gaat bestellen komen wij deze inmeten en de situatie in kaart brengen. Na het inmeten maken wij de kozijnen bij ons in de werkplaats of bestellen wij deze bij onze leverancier. Zodra wij de kozijnen klaar hebben komen wij deze bij u plaatsen.

Om een lange levensduur van de kozijnen te kunnen garanderen is het van groot belang dat de kozijnen vakkundig geplaatst worden. Zo heeft de leverancier richtlijnen waarmee rekening gehouden moet worden tijdens het plaatsen om de garantie te waarborgen.

Kozijnen laten plaatsen door Van Weenen Bouwbedrijf

Kiest u ervoor om uw kozijnen door Van Weenen Bouwbedrijf te laten plaatsen? Dan kiest u voor meer dan 15 jaar vakmanschap. Onze vakmensen maken en plaatsen al uw kozijnen volgens de laatste richtlijnen. Dit doen wij vakkundig, snel en goed.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset