0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Interieurbouw

Interieurbouw

Van droom naar werkelijkheid.
Ik wil meer informatie....
U droomt al jarenlang van een interieur volledig naar uw wens gemaakt. Geen onbenutte hoekjes meer, precies de juiste kleur en gemaakt van kwaliteitsonderdelen voor een jarenlange levensduur.

Voor dit interieur gaat u natuurlijk naar Van Weenen Bouwbedrijf. Door onze ervaring weten wij waarover wij praten. Onze vakmensen voeren uw idee precies uit zoals u dat wilt en met een kwaliteit waarmee u jarenlang vooruit kunt.


Interieurbouw voor particulieren.

Interieurbouw niet alleen voor bedrijven en instellingen.

Woningen, werkruimtes, kantoren, horeca, scholen…uiteenlopende locaties met allemaal een eigen sfeer en uitstraling. Om die specifieke uitstraling te realiseren kunt u niet om een interieurbouwer heen. Wij werken dan ook al vele jaren voor bedrijven en instellingen om juist die sfeer aan de locatie te geven zoals de architect dit heeft bedoelt.

Inmiddels zijn er ook steeds meer particulieren die de weg naar ons weten te vinden. Mensen worden steeds bewuster van de meubelen die zij willen hebben en willen deze vaak duurzamer gemaakt hebben. Buiten dat de interieurbouwer de meubels duurzamer maakt zijn deze ook kwalitatief beter. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur.

Interieurbouw en kwaliteit.

Meubels die uit een fabriek komen worden over het algemeen in grote hoeveelheden gemaakt. De gebruikte houtsoorten zijn uitgezocht zodat deze gemakkelijk te bewerken zijn en waarvan de kostprijs zo laag mogelijk is.

Een interieurbouwer maakt de meubels met een ander doel. Er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant en deze worden in de meubels verwerkt. Kwaliteit, duurzaamheid en afwerking staan voorop. Zo weet u zeker dat u lang van uw interieur kunt genieten.
Kwaliteit staat voorop bij de interieurbouwer.

Interieurbouw en duurzaamheid.

Wanneer onze vakmensen uw interieur maken zorgen ze niet alleen voor een perfecte afwerking maar gebruiken ze ook verantwoorde bouwmaterialen en onderdelen.

Wij werken uitsluitend met lijmen en lakken die geen schade toebrengen aan het milieu. Verder kopen wij uitsluitend hout in met een FSC keurmerk. De bossen waarin dit hout groeit worden duurzaam onderhouden en er worden altijd nieuwe bomen terug geplant.

Zo draagt Van Weenen Bouwbedrijf zijn steentje bij aan een duurzame wereld.


Interieur gebouwd zoals u in gedachte heeft

Uw idee uitgewerkt zoals u dat wilt.

U kent het vast wel. U heeft een idee voor uw interieur in uw hoofd maar u kunt de meubels nergens volledig naar uw smaak vinden. Wanneer u kiest om uw meubels door een interieurbouwer te laten maken heeft u de volledige controle.

Onze interieurbouwers weten als geen ander welke mogelijkheden er zijn om uw wensen te realiseren. Wij overleggen met u en zullen uw wensen verwerken in het uiteindelijk ontwerp.

Uw interieur laten bouwen voor Van Weenen Bouwbedrijf

kiest u ervoor om uw interieur door Van Weenen Bouwbedrijf te laten bouwen ? Dan kiest u voor meer dan 15 jaar vakmanschap. Wij geven u een duidelijk advies en maken uw interieur zoals u dat wilt. Onze collega's verstaan hun vak, gebruiken de modernste apparatuur en werken volgens de laatste bouwvoorschriften. 1 van onze medewerker is uw vaste aanspreekpunt.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset