0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Dakkapel laten plaatsen?

Ook je slaapkamer vergroten met een dakkapel?

Ik wil meer informatie....
Met een nieuwe dakkapel maakt u uw slaap-, logeer-, hobby-, of kinderkamer een stuk ruimer. Verder zorgt een dakkapel er ook voor dat er veel meer licht in de kamer komt.

Heeft u voor een dakkapel heeft gekozen die goed bij de uitstraling van uw woning past en ervoor gezorgd dat de dakkapel vakkundig is geplaatst? In dat geval zorgt een dakkapel voor een waardestijging van uw woning.
Dakkapel van kunststof

Prefab of is een dakkapel op maat een betere optie?

Een prefab dakkapel heeft als grote voordeel dat deze vooraf in de werkplaats al helemaal kant en klaar is opgebouwd. Hierdoor is het gemakkelijk om de dakkapel doormiddel van een hijskraan bij u op het dak te plaatsen.

Bij oudere woningen kan het vaak een betere optie zijn om de dakkapel geheel op maat bij u op locatie te maken. Zo kunnen wij meer rekening houden met de situatie en gelijk de benodigde aanpassingen maken.

Onze adviseur geeft u tijdens ons huisbezoek een duidelijk advies over wat de beste optie voor u is.

Een houten, aluminium of kunststof dakkapel.

Bij elke woning past een andere dakkapel. Ook kan een dakkapel van verschillende materialen worden gemaakt. Hout, kunststof of aluminium hebben elk hun eigen voor en nadelen. Wat het beste materiaal voor uw woning is hangt van verschillende factoren af.

Tijdens ons bezoek kijken wij altijd welke uitstraling uw woning heeft. Wij zullen de dakkapel hierop aanpassen. Ook kan de plaats waar de woning is gebouwd een rol spelen in het uiteindelijke advies. Een dakkapel op een woning aan de kust moet aan andere eisen voldoen dan een dakkapel op een woning in de stad.
Prefab dakkapel plaatsen

Vakmensen om uw dakkapel te plaatsen.

Het plaatsen van een dakkapel kan in sommige gevallen een behoorlijke uitdaging zijn. Het is daarom belangrijk om de plaatsing door vakmensen te laten uitvoeren om problemen te voorkomen.

Alle medewerkers van Van Weenen Bouwbedrijf gediplomeerd. Daarnaast geven wij onze medewerkers intern nog een aparte bijscholing. Zo zorgen wij ervoor dat uw dakkapel niet alleen snel maar ook goed, netjes en vakkundig bij u geplaatst zal worden.
Op maat gemaakte dakkapel

De beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Een woning heeft behoorlijk wat te verduren. De warme zon, harde regen en in de winter zo af en toe een flinke sneeuwbui kan ervoor zorgen dat een dakkapel het zwaar kan krijgen. Het is daarom van groot belang dat er uitsluitend topkwaliteit bouwmaterialen worden gebruikt. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur van uw dakkapel.

Wij kopen altijd scherp in zorgen altijd voor de juiste prijs kwaliteitverhouding tijdens het plaatsen van een dakkapel.

Het juiste advies voor uw dakkapel.

Een dakkapel is er in vele maten en vormen verkrijgbaar. Maar welke dakkapel is het juiste model voor u? Past een op maat gemaakte dakkapel het beste op uw woning u of is een prefab dakkapel een betere optie. En hoe zit het met de afwerking binnenin de woning? Dit en ongetwijfeld nog vele andere vragen zullen door uw hoofd gaan.

In de afgelopen jaren heeft Van Weenen Bouwbedrijf veel ervaring opgedaan met het plaatsen van verschillende dakkapellen. Wij kunnen u dan ook goed en duidelijk informeren in de mogelijkheden.

Aarzel niet en neem contact op met onze adviseur. Samen met u komen wij dan tot de beste dakkapel voor uw situatie.


Laat u uw dakkapel door Van Weenen Bouwbedrijf plaatsen?

kiest u ervoor om uw dakkapel door Van Weenen Bouwbedrijf te laten plaatsen ? Dan kiest u voor meer dan 15 jaar vakmanschap. Onze collega's verstaan hun vak, gebruiken de modernste apparatuur en werken volgens de laatste bouwvoorschriften. 1 van onze medewerker is uw vaste aanspreekpunt. En indien u dat wenst helpen wij u ook bij het aanvragen van de eventueel benodigde vergunningen.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset