0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Gerealiseerde Nieuwbouw huizen

Welkom op de pagina met nieuwbouw huizen van Van Weenen Bouwbedrijf

Bij Van Weenen Bouwbedrijf zijn we trots op onze prachtige collectie van nieuwbouw huizen die wij tot stand hebben gebracht. Onze missie is om stijlvolle, duurzame en kwalitatief hoogwaardige woningen te bouwen die perfect passen bij de wensen van onze klanten.

In ons portfolio vindt u een ruime keuze aan verschillende woningtypen zoals:

Huizen gebouwd onder architectuur: Woningen ontworpen door gerenommeerde architecten, waarbij elk detail zorgvuldig is uitgedacht om een uniek en tijdloos ontwerp te creëren.

Schuurwoningen: Deze moderne woningen combineren het rustieke karakter van een traditionele schuur met hedendaags wooncomfort en een strakke afwerking.

Boerderijwoningen: Authentieke landelijke woningen met karakteristieke details zoals houten balken, rieten daken en sfeervolle luiken.

Herenhuizen: Stijlvolle stadswoningen met historische charme, elegantie en luxe afwerkingen die getuigen van goede smaak.

Notariswoningen: Karakteristieke ruime gezinswoningen met een statige uitstraling, geïnspireerd op de 19e eeuwse notarisvilla’s.

Bungalows: Comfortabele gelijkvloerse woningen die functionaliteit combineren met modern design.


Blader gerust door ons uitgebreide aanbod aan nieuwbouw huizen en ontdek de vele mogelijkheden die Van Weenen Bouwbedrijf te bieden heeft. Of u nu op zoek bent naar een huis met een moderne uitstraling, een klassieke architectonische stijl of een combinatie van beiden, wij hebben het perfecte huis voor u.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren door onze deskundige begeleiding bij de realisatie van uw droomwoning.

Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2023 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset