0181 - 47 97 20
info@vanweenenbouwbedrijf.nl

Nieuwbouw woning bouwen

Een villa, 2 onder 1 kap, bungalow of een huis onder architectuur....

Van Weenen Bouwbedrijf helpt je om je droomwoning te realiseren.
Ik wil meer informatie....

Uw eigen nieuwbouw woning bouwen

Heeft u een bouwkavel of wilt u binnenkort een bouwkavel kopen om daarop een vrijstaande nieuwbouw woning te bouwen? Het laten bouwen van een nieuwbouw woning geeft u veel voordelen. U heeft zelf inspraak in het ontwerp en de uiteindelijke uitvoering van de nieuwbouw woning. Zo kunt u tijdens het maken van de bouwtekening precies opgeven wat u waar zou willen hebben en welke uitstraling uw huis uiteindelijk zal krijgen. Wilt u een strakke, moderne uitstraling, een landelijke uitstraling of kiest u uiteindelijk voor een klassieke woning? Tijdens het maken van de bouwtekening komt u voor verschillende uitdagingen te staan. Wanneer u heeft gekozen om de nieuwbouw woning door een architect te laten ontwerpen kunt u deze met hem bespreken. Wanneer u in een vroeg stadium Van Weenen Bouwbedrijf bij u bouwplannen betrekt kunnen wij u helpen met al uw vragen en kunnen wij indien u dit wenst de communicatie met de architect van u overnemen.
stoere schuurwoning bouwen

Kant en klare nieuwbouw woning

Zoals hierboven beschreven kunt u ervoor kiezen om uw woonhuis te laten ontwerpen door een architect. Er is echter nog een mogelijkheid om uw huis te laten bouwen. Wij hebben in de afgelopen jaren verschillende type vrijstaande nieuwbouw woningen mogen bouwen. Zo hebben wij van verschillende nieuw te bouwen woningen de bouwtekeningen al kant en klaar liggen. Ook hebben wij de benodigde bouwtechnische berekeningen al gemaakt. Dit heeft vele voordelen voor u als opdrachtgever.

Veel eigen ideeën in uw nieuwe woning

Een vrijstaande woning laten bouwen waarvan wij alle berekeningen en bouwtekeningen al hebben gemaakt betekent niet dat u daardoor beperkt bent met uw eigen inbreng. De basis van de woning is vooraf al ontworpen maar u kunt nog volop uw wensen in de woning verwerken. Wilt u de keuken op een andere plaatst in de woning laten plaatsen? Of heeft u liever gelijk een veranda aan de woning? Dit en nog vele andere keuzes zijn door u te maken. Hieronder een aantal voordelen van het laten bouwen van een kant en klare nieuwbouw woning.
vrijstaande notariswoning

Wanneer u kiest voor een kant en klare nieuwbouw woning.

- Alle belangrijke berekeningen zijn al gemaakt.
- Het bouwproces is aanzienlijk sneller.
- U kunt uw eigen ideeën nog in de woning verwerken.
- Flexibele indeling van de woning.
- Het wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden.
- Wij kunnen de woning voordeliger bouwen.

Wat kost een nieuwbouw woning laten bouwen?

Wij krijgen regelmatig de vraag wat een vrijstaande woning laten bouwen nu eigenlijk kost. Hier is geen gemakkelijk antwoordt op te geven. Natuurlijk weten wij wat andere opdrachtgevers hebben betaald voor hun nieuwe woning. Alleen heeft iedereen andere wensen wanneer het over wonen gaat. Zodra u eenmaal weet wat u allemaal zou willen hebben in uw woning kunnen wij een passende en scherpe offerte uitbrengen.

Nieuwbouw woning laten bouwen door Van Weenen Bouwbedrijf

kiest u ervoor om uw woning door Van Weenen Bouwbedrijf te laten bouwen ? Dan kiest u voor meer dan 15 jaar vakmanschap. Wij verzorgen de bouw van uw woning vanaf de eerste bouwtekening tot aan de sleuteloverdracht. Onze collega's verstaan hun vak, gebruiken de modernste apparatuur en werken volgens de laatste bouwvoorschriften. 1 van onze medewerker is uw vaste aanspreekpunt. En indien u dat wenst helpen wij u ook bij het aanvragen van de benodigde vergunningen.
Al meer dan 15 jaar ervaring.
1 aanspreekpunt.
De beste vakman voor uw woning.
Geen kleine lettertjes.
© 2022 Van Weenen Bouwbedrijf B.V.
Privacy verklaring
Algemene voorwaarden
phone-handset